Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στα ύψη οι επιδόσεις του Samsung Galaxy S II



Παρόλο που το πολυδιαφημιζόμενο Samsung Galaxy S II κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά, προκαλεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την σταθερότητα που παρουσιάζει έπειτα από το πρώτο overclock που έχει υποστεί. Ο νέος διπύρηνος επεξεργαστής που εφοδιάζει την συσκευή, διαθέτει την δυνατότητα να χρονιστεί έως και τα 1.5GHz, οπότε μάλλον έχει κάθε δικαίωμα να περηφανεύεται τόσο ο χρήστης που κατόρθωσε να αυξήσει της επιδόσεις του συγκεκριμένου Smartphone, όσο και η ίδια η Samsung για τις δυνατότητες του νέου Galaxy.



Υπενθυμίζουμε, ότι η Samsung αρχικά, είχε σχεδιάσει να διαθέσει το Galaxy S II με έναν διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1GHz, αλλά στη συνέχεια με μια νέα της ανακοίνωση έκανε την ανατροπή και δήλωσε ότι ο νέος dual-core που θα ενσωματωθεί, θα μπορεί να τρέχει στα 1.2GHz. Ο χρήστης με το nickname coolbho3000 από το Developers forum XDA, κατάφερε να πραγματοποιήσει το πρώτο overclock για το νέο Galaxy S II, αγγίζοντας την επεξεργαστική ταχύτητα των 1.5GHz, σημειώνοντας πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις. Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο της όλης διαδικασίας:

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να πάρει το συγκεκριμένο ρίσκο και να αναβαθμίσει περαιτέρω την συσκευή του, υπάρχει το σχετικό link, ωστόσο να τονίσουμε ότι κανείς δεν εγγυάται ότι το τηλέφωνό σας έπειτα από αυτή την διαδικασία θα λειτουργεί κανονικά.

[MOD] Galaxy S II Overclocked to 1.5GHz: 4000+ in Quadrant!

πηγή: myphone.gr

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft