Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Διαθέσιμη η εφαρμογή hotels.com για Android και iOS

Acai Berry Thin Πατήστε εδώ
Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάπου και χρειάζεται να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, θα βρείτε πολλές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σήμερα, έρχεται να προστεθεί και η εφαρμογή Hotels.com που είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS, όσο και σε Android συσκευές. Όπως με τις άλλες παρόμοιες εφαρμογές, η εφαρμογή Hotels.com επιτρέπει στον χρήστη να κλείσει δωμάτια σε ξενοδοχεία σε όλη την υφήλιο.Acai Berry Thin Πατήστε εδώ
Η βάση δεδομένων της εταιρείας, αριθμεί 135.000 ξενοδοχεία, με πάνω από 20.000 προσφορές αλλά και δυνατότητα κράτησης δωματίου την τελευταία στιγμή. Επίσης, στην αναζήτηση ο χρήστης, έχει την δυνατότητα να φιλτράρει τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, όπως η τιμή, την τοποθεσία του ξενοδοχείου, αλλά και με την αξιολόγηση από τους χρήστες. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες άλλων χρηστών που έκαναν χρήση του ξενοδοχείου, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση του χρήστη πριν κάνει κράτηση του δωματίου.
Acai Berry Thin Πατήστε εδώ
Και οι δύο εκδόσεις τόσο σε iOS όσο και σε Android προσφέρονται σε 30 διαφορετικές γλώσσες, όπως οι χρήστες επίσης δεν είναι απαραίτητο να έχουν λογαριασμό στο Hotels.com για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.Acai Berry Thin Πατήστε εδώ Να πως θα κλείσω εισιτήριο γρήγορα, ηλεκτρονικά,άμεσα,χωρίς ταξιδιωτικό γραφείο,στην καλύτερη τιμή και πολύ φθηνά για το καλοκαίρι του 2011 στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο με πλοίο,αυτοκίνητο, αεροπλάνο από 2 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου καθώς και 15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Αυγούστου. Για όλα τα νησιά και τις καλύτερες παραλίες και θάλασσες της Ελλάδας σε Θάσο,Πήλιο,Δωδεκάνησα,Κάρπαθο,Λέσβο,Χίο,Λήμνο,Σκιάθο,Μύκονο,Κρήτη,Σαμοθράκη.