Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μοναδικά χαρακτηριστικά για Chrome browser από την Evernote


Η νέα υπηρεσία σημειώσεων και αρχειοθέτησης, Evernote, κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη έκδοση για το Chrome της Google. Η αναβαθμισμένη έκδοση έχει νέα εμφάνιση, καλύτερο πλαίσιο σημειώσεων καθώς επίσης δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης στο διαδίκτυο και στην υπηρεσία ταυτόχρονα.

Το Evernote Chrome Extension, είναι η επιλογή του browser που οι χρήστες μπορούσαν με ένα κλικ να αποθηκεύσουν κάποιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, τώρα μπορούν να επιλέξουν όλο το περιεχόμενο από κάποιο blog ή άρθρο.

Το χαρακτηριστικό ονομάζεται “Article Clips” και σκοπός του είναι να κάνει ακόμα πιο εύκολο στους χρήστες να σημειώνουν και να αποθηκεύουν περιεχόμενο από το διαδίκτυο.

chrome article1 Μοναδικά χαρακτηριστικά για Chrome browser από την Evernote

Το Evernote παρουσίασε επίσης και την “ταυτόχρονη παρουσίαση” , μια επιλογή αναζήτησης στο Evernote και το Google, Yahoo ή Bing την ίδια χρονική στιγμή.

chrome simsearch Μοναδικά χαρακτηριστικά για Chrome browser από την Evernote
Αυτές οι αναβαθμίσεις υπάρχουν μόνο στον Chrome, προς το παρόν τουλάχιστον.

Η Evernote αναφέρει: “ Το Google Chrome μας επιτρέπει να αναπτύξουμε λειτουργίες που συχνά είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφούν σε άλλους περιηγητές, ελπίζουμε να επεκτείνουμε την εν λόγω δυνατότητα και σε άλλες πλατφόρμες”.
πηγή: secnews.gr