Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Την Παρασκευή το συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 στις 09.30 ξεκινά το συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 “Ανοιχτό Λογισμικό, Ευκαιρία Ανάπτυξης το οποίο θα συνεχιστεί και το Σάββατο 21 Μαΐου στην Αθήνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), Ηράκλειο (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και Λάρισα (ΤΕΙ Λάρισας).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την διευκόλυνση σας σχετικά με τη μετάβαση στους χώρους του συνεδρίου, για όλες τις πόλεις, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες στο site του συνεδρίου http://conf.ellak.gr/ στην ενότητα “Πρόσβαση”

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 9 ομιλίες στις ενότητες "Ανοιχτά Πρότυπα & Ανοιχτό Περιεχόμενο. Τα θεμέλια της ανάπτυξης του Internet" και "Ανοιχτά Μοντέλα Επιχειρηματικότητας", 8 workshops κι ένα πάνελ συζήτησης με θέμα "Μη κοιτάς μόνο τι κάνεις εσύ για το ΕΛ/ΛΑΚ, δες και τι μπορεί να κάνει το ΕΛ/ΛΑΚ για εσένα". Αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις ημέρες και όλες τις πόλεις υπάρχει στο στο site του συνεδρίου http://conf.ellak.gr/

Στο τέλος του συνεδρίου στην Αθήνα θα γίνει κλήρωση δώρων στην οποία θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο συνέδριο. Αναλυτικές πληροφορίες για την κλήρωση και τα δώρα υπάρχουν στο στο site του συνεδρίου http://conf.ellak.gr/ στην ενότητα “Δωροθέτες”

Οι εγγραφές για την παρακολούθηση του συνεδρίου και των workshops θα είναι ανοιχτές μέχρι αύριο το βράδυ ώστε να οριστικοποιηθούν οι αίθουσες στις οποίες θα διεξαχθούν τα workshops. Το τελικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο site του συνεδρίου http://conf.ellak.gr/ και θα σταλεί με email σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο συνέδριο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου