Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Στατιστικά και πληροφορίες για το YouTube- Newest Youtube statistics 2011


Youtube πληροφορίες

Τα τελευταία στατιστικά και πληροφορίες για το youtube 2011. Οι ημερήσιες προβολές ανέρχονται στα 3 δισεκατομμύρια views την ημέρα! Όταν τον Απρίλιο του 2005, ανέβηκε το πρώτο video στην υπηρεσία YouTube, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να προβλέψει τη συνέχεια. Η υπηρεσία, που πλέον ανήκει στην Google, συνεχίζει να αναπτύσσεται με εξαιρετικούς ρυθμούς ξεπερνώντας το φράγμα των 3 δισεκατομμυρίων views την ημέρα, που ισοδυναμεί με "σχεδόν το μισό παγκόσμιο πληθυσμό να παρακολουθεί ένα video του YouTube καθημερινά", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία ανέφερε ότι οι χρήστες ανέβαζαν 35 ώρες video κάθε λεπτό που περνάει. Μέσα σε έξι μήνες ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί κατά 37% φτάνοντας τις 48 ώρες ή δύο ολόκληρες ημέρες!
Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς το YouTube έχει ξεκινήσει να προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης video και πρωτότυπο περιεχόμενο μέσω συμφωνιών με κινηματογραφικά studio. Πως να νοικιάσω ταινία από το youtube και με πόσα χρήματα;  Σε μελλοντική ανάρτηση θα μάθετε.


Newest statistics for the biggest video streaming site Youtube. 3 billion views every day. From the past November 48 hours of video every minute! Services for renting a movie are also available.