Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πληροφορίες για Google TV - What is Google TV?


Τι είναι το Google TV; Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές από τις δυνατότητες που θα προσφέρει η νέα υπηρεσία της Google.

Your phone = remote control
Απομακρυσμένος έλεγχος της τηλεόρασης.
Τέρμα οι καυγάδες για το τηλεκοντρόλ.
  1. Το διαδίκτυο είναι πλέον ένα κανάλι.Με το Google Chrome και το Adobe Flash Player 10.1, η Google τηλεόραση σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση παντού στο διαδίκτυο. Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας βίντεο, δείτε φωτογραφίες, παίξτε παιχνίδια, επικοινωνήστε με τους φίλους, και  ό, τι άλλο έχετε συνηθίσει να κάνετε online. Πλέον, οι καλύτερες ιστοσελίδες στον κόσμο έχουν τελειοποιηθεί για την τηλεόραση.
  2. Η τηλεόραση Google θα έχει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Netflix, το Twitter, το CNBC,  Pandora, Napster, NBA Game Time, Amazon Instant Video and Gallery. Από φέτος, εφαρμογές από το Android Market θα λειτουργούν στη Google τηλεόραση.
  3. Το Android κινητό τηλέφωνο ή το iPhone σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της Google TV  από μακριά. Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να αναζητήσετε ή χρησιμοποιήστε πολλά τηλέφωνα για τον έλεγχο της ίδιας τηλεόρασης. Τέρμα οι καυγάδες για το τηλεκοντρόλ.
  4. Η τηλεόραση αποκτάει την δική της home page. Μπείτε στο ίντερνετ και τα αγαπημένα σας site μέσα από την τηλεόραση. Δημιουργήστε τις λίστες με τα αγαπημένα σας προγράμματα για να μην τα χάνετε ποτέ.
  5. Αυτόματη ενημέρωση για νέα πρόσθετα και επεκτάσεις δωρεάν.