Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κατεβάστε το AutoCAD για το Android


Όσοι ασχολούνται με το δημοφιλές σχεδιαστικό πρόγραμμα της Autodesk, AutoCAD θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι σύντομα θα έρθει και στις Android συσκευές τους. Ναι καλά διαβάσατε. Εδώ και κάποιο καιρό υπάρχει το αντίστοιχο AutoCAD WS για iOS συσκευές και λόγω της ζήτησης από τον κόσμο η Autodesk αναγκάστηκε να μεταφέρει την εφαρμογή και στο λειτουργικό της Google.Φυσικά δεν μιλάμε για ένα πλήρες πρόγραμμα. Το AutoCAD WS σου επιτρέπει να ανοίξεις CAD αρχεία, να κάνεις κάποιες βασικές μόνο αλλαγές και να τα αποθηκεύσεις. Μην περιμένετε ξαφνικά να αρχίσετε να δουλεύετε στο κινητό σας.
Σύμφωνα με την εταιρία, το μεγαλύτερο πρόβλημα με την μεταφορά της εφαρμογής δεν ήταν ο κώδικας, αλλά το testing της. Η δοκιμή σε 15 διαφορετικές συσκευές (και tablets) και η επίλυση των όποιων προβλημάτων προέκυψαν, ήταν το πιο δύσκολο τμήμα.
Όπως είχαμε πει και πριν μια βδομάδα και σωστοί στις ημερομηνίες, οι τύποι της AutoDesk ανέβασαν σήμερα στο Market την εφαρμογή. Θα χρειαστείτε ένα AutoDesk account για να μπείτε στην εφαρμογή αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που προσφέρει.
Μπορείτε να κατεβάσετε το AutoCad WS για Android μέσα από το Android Market.
πηγή: liveplace.gr