Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ποιά έκδοση DirectX υπάρχει στον υπολογιστή σας;


Το DirectX είναι μια οικογένεια προγραμμάτων τεχνολογιών πολυμέσων, τα οποία απαιτούνται από πολλά παιχνίδια των Windows. Εάν στον υπολογιστή σας δεν υπάρχει εγκατεστημένη η σωστή έκδοση του DirectX (θα πρέπει να αναφέρεται ποια έκδοση χρειάζεστε στο κουτί του προϊόντος), το παιχνίδι σας ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά.

Για να ελέγξετε ποια έκδοση DirectX έχετε στον υπολογιστή σας
  1. Ανοίξτε το Εργαλείο διάγνωσης για το DirectX κάνοντας κλικ στο κουμπί ΈναρξηΕικόνα του κουμπιού "Έναρξη", πληκτρολογώντας dxdiag στο πλαίσιο αναζήτησης και στη συνέχεια πατώντας το πλήκτρο Enter.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Σύστημα και, στη συνέχεια, στο πεδίο Πληροφορίες συστήματος, ελέγξτε τον αριθμό έκδοσης του DirectX.
Σημείωση

Σημείωση

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Εργαλείο διάγνωσης για το DirectX, μπορεί να ερωτηθείτε εάν θέλετε να ελέγξετε εάν τα προγράμματα οδήγησής σας διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε Ναι προκειμένου να επαληθεύσετε ότι τα προγράμματα οδήγησης που χρησιμοποιείτε διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή από έναν εκδότη που έχει εξακριβώσει τη γνησιότητά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Πώς μπορώ να αποφασίσω ποια προγράμματα οδήγησης είναι ασφαλή για εγκατάσταση;

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft