Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται το iPhone 5



Πότε βγαίνει το iPhone 5; Πολύ σύντομα αφού..

σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ιαπωνική ιστοσελίδα, ηApple έχει δώσει εντολή στις εταιρείεςFoxconn και Pegatron να ξεκινήσουν τη συναρμολόγηση του iPhone 5. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση του νέου smartphone.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι εταιρείες έχουν λάβει εντολή από την Apple ναμην τοποθετούν τα iPhone στις συσκευασίες τους, καθώς εκκρεμεί η ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος iOS 5, το οποίο "δεν είναι ακόμη έτοιμο". Αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση με το software ή κάτι άλλο, η ανακοίνωση του νέου iPhone θα πρέπει να αναμένεται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Όποια στιμή κι αν γίνει η ανακοίνωση, θα χρειαστεί να περάσουν μερικές εβδομάδες μέχρι την ημερομηνία που το iPhone 5 θα βγει στην αγορά.
Οι τελευταίες φήμες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 5 κάνουν λόγο για διπύρηνο επξεργαστή A5, ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη (3.7") και καλύτερη κάμερα από αυτή του iPhone 4.
Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η Apple πράγματι έχασε ένα iPhone σε bar της Καλιφόρνια. Η εν λόγω συσκευή, πάντως, παραμένει άφαντη.
 e-pcmag.gr