Technology-Τεχνολογία

Αναζητήστε τον όρο που θέλετε στο ιστολόγιο

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Διαθέσιμη η αναβάθμιση των Windows Phone 7.8 στις συμβατές συσκευές


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων Windows Phone 8 smartphones, ήρθε και η σειρά των παλαιότερων συσκευών να αναβαθμιστούν στην έκδοση 7.8, εφόσον βέβαια το υποστηρίζουν.
Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από τη χώρα που βρίσκονται και πραγματοποιείται σταδιακά. Ενσωματώνει αρκετές νέες δυνατότητες όπως η νέα οθόνη αφετηρίας με υποστήριξη τροποποίησης του μεγέθους των tiles (σε τρία διαθέσιμα μεγέθη). Τα υποστηριζόμενα χρώματα τους έχουν αυξηθεί σε είκοσι, ενώ η οθόνη κλειδώματος παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης φωτογραφίας της αντλώντας περιεχόμενο από τη φωτογραφία της ημέρας του Bing. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με κωδικό, έτσι ώστε να αποφευχθεί το πάτημα κουμπιών όταν αυτή βρίσκεται στην τσέπη ή μέσα σε τσάντα.
Οι συσκευές Lumia που αναβαθμίζονται σε WP 7.8 περιλαμβάνουν επιπλέον δυνατότητες όπως η δημιουργία ringtones από μουσικά κομμάτια, η αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth, η μεταφορά και ο διαμοιρασμός επαφών καθώς επίσης και ειδικές εκδόσεις των λειτουργιών SmartShoot και Cinemagraph για τη φωτογραφική μηχανή.

Η διαδικασία αναβάθμισης παραμένει η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις, με το χρήση να πρέπει να συνδέσει τη συσκευή του με τον Η/Υ και να τρέξει το λογισμικό του Zune.
insomnia.gr